Laatste update

Omdat de opmars van het coronavirus helaas doorzet, heeft het kabinet op maandag 28 september 2020 de coronamaatregelen flink aangescherpt. Voor ons allemaal breekt weer een periode aan van verminderde vrijheid, met het doel om de gezondheid van ons allemaal te beschermen. Dit geldt in het bijzonder voor de gezondheid van onze kwetsbare medemens.

Mocht u vragen hebben over het coronavirus, kijk dan op onderstaande webste: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook in deze crisistijd staan de zorgmedewerkers weer klaar en werkt iedereen in de zorg onafgebroken door. Maar eigenlijk, DE  ZORG, zijn we samen! Iedereen met zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, betrokkenheid, woon en werkachtig bij ’t Zuider Stee.

Het vraagt veel van ons allemaal en het einde is nog niet in zicht. We hebben elkaar, als bewoners en medewerkers, familie en vrienden, nu extra nodig. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.
Laten we samen de komende tijd kijken hoe we elkaar kunnen helpen, ondersteunen en bemoedigen. 

Vergeet niet: ‘zelfs als niemand een arm om je heen mag slaan, omarmt God jou met zijn liefde’.