Klachten

Wij doen ons best om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Soms kan het zijn dat je toch niet (helemaal) tevreden over ons bent. In alle gevallen horen we dat graag. We kijken dan of we samen tot een oplossing kunnen komen.

Wij proberen om vragen en klachten van cliënten altijd mondeling op te lossen
Door samen met de cliënt of een vertegenwoordiger het gesprek aan te gaan.Hiervoor kun je terecht bij een persoonlijk begeleider of regiomanager. Wij vinden het belangrijk dat een klacht voor alle betrokkenen naar tevredenheid wordt opgelost. Als iedereen tevreden is wordt de oplossing in het officiële klachtenformulier beschreven en ondertekent.

Het kan zijn dat het niet lukt om voor beide partijen tot een oplossing te komen
Dan kunnen cliënten een schriftelijke klacht indienen via het klachtenformulier. Het klachtenformulier vind je hier. Klachten worden behandeld door de interne klachtenfunctionaris Hylke Lootsma. De klachtenfunctionaris zal samen met beide partijen een oplossing zoeken waar iedereen mee kan leven. Deze oplossing wordt schriftelijk vastgelegd en gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening.

Hylke Lootsma is bereikbaar via 0512- 355 718. Je kunt ook een e-mail sturen naar klachtenfunctionaris@zuiderstee.nl.

Onze reactietermijn is maximaal 4 weken. We doen ons best klachten zo snel mogelijk te behandelen.

Wanneer je liever een onafhankelijke klachtenprocedure begint
Dan kan dat via Klachtenportaal Zorg. Alle informatie daarover vind je op https://www.klachtenportaalzorg.nl.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world